Team

Shelly

Nagelstyliste, Al around kapper, Schoonheidspecialist, Beauty stylist

Hi ik ben Shelly ik kom uit indonesie Ik woon sinds 2009 in Nederland Vanaf toen ik jong was was ik altijd al creatief bezig.

10 jaar geleden deed ik als hobby al nagels. Heb hierin opleidingen gevolgd. Ook heb ik mijn diploma gehaald van de Nederlandse kappers academie. In Amsterdam heb ik stage en gewerkt in een Nail salon en daarnaast deed ik de opleiding voor wimperextensions. Heb uiteindelijk een Master diploma gehaald voor wimperextensions classic,russian volume 3D tot mega volume vanaf basic tot masterclass, Nagelstyliste vanaf basic tot masterclass en microblading masterclass.en heb ik ook opleiding gedaan voor lashlift en wenkbrauwen stylisten en allerlei dingen wat ik leuk vind! en ben ik ook schoonheidspecialist.

In 2017 ben ik een salon in huis begonnen. Vanaf hier heb ik het opgebouwd naar de salon die we nu hebben op de slotlaan 288 in Slotlaan Zeist Ik ben nu 2 keer top rated salon 2018 en ook 2019 Eindelijk resultaat van hard werken!

Ik gebruikt product in de salon voor de nagels bevat geen heftige chemishe stoffen in zitten en anti alergisch, alles product van CND, BIAB gel bottle en andere merk.

tot snel in de salon!